Подарую сонце...

Раиса Андрейчук
Подарую сонце, небо волошкове,
Хай в цей День для тебе, зірочка впаде.
Будь завжди красива, ніжна і здорова,
Хай тебе кохання, вірнеє, знайде!

Подарую щирість, листя золотаве -
Хай чарівна осінь, душу веселить.
Хай життя спокійне, буде і яскраве,
Хай щасливим буде, кожний час і мить!

Подарую квіти і відвертість з ними,
Хай вона до серця додає тепла...
Побажаю долі, хай, як сад цвістиме,
А, іще, щоб віра в Бога ожила!

                Столяр Ользі у світлий  День народження.