Не забувайте матер в!

Светлана Камышная
Не забувайте матерів
Вони для вас усе віддали,
В хвилини самих гнівних днів,
Хто біля вас?- звичайно мами.
Себе у жертву принесуть,
Щоби дитині було краще,
І на дорогах тих крутих
Вже з вами там, де саме важче.
Посеред ночі враз встають,
Коли для того є причина,
І моляться, все віддають,
Чи то для доньки, чи для сина.
І щоб не трапилось коли,
Хто обійде всі Божі храми?-
Звичайно, обійдуть вони,
Наші святі і рідні мами.