В дпусти печаль

Светлана Камышная
Відпусти печаль, відпусти!
Знов ти тягнеш мене за коси,
Я дивлюся в безмежну даль,
А, в очах проступають роси.
Прокотилися по щоці,
Залишивши тонку доріжку,
Не втішайте мене знавці,
Бо про все розповім я ліжку.
В ньому равликом я звернусь,
Щоб сховатися від реалій,
Відпочинку, отож, злічусь,
Від буденних усіх баталій.