Поган дн

Светлана Камышная
Так, інколи бувають такі дні,
Що ти чекаєш, щоб вони скінчились,
А на душі так холодно мені,
Всі негаразди наче б то приснились.

Та сипле день новини, наче град,
Які вже б'ють тебе в саме обличчя.
І ці новини вистроїлись в ряд,
А з ними йдуть суцільні протиріччя.