Дов ра Богу

Светлана Камышная
Не втручайтесь люди добрі,
В суперечку з Богом.
Сатана підбурить словом,
Щоб внести тривогу,
Щоб порушити всі плани,
Промисел Господній,
Зіштовхнути знов лобами,
Нас усіх сьогодні.
Той хто вірує мовчіте,
Хай кричать невірні,
Ми смиренні божі діти,
У виборі ми вільні.