В ночок

Светлана Камышная
Наш віночок, то є сила,
Оберіг квітучий,
В ньому квіти, в ньому пісня,
І народ співучий.
Як вдягну його на свято,
Відчуваю радість,
Мабуть слід його вдягати,
Бо років в нім младість.