Вiчно в серцi

Олександр Мачула
Горять калини кетяги червоні
на жовтім тлі осінніх килимів.
І сонце виграє у кожнім гроні,
і всюди чутно молитовний спів.

Покрова землю вкрила падолистом,
а в душу лине світла благодать.
Сьогодні в ці хвилини урочисті
усіх загиблих хочу пригадать.

Любив хто беззавітно Батьківщину,
хто щиро вірив в Неньки майбуття,
життя хто положив за Україну,
кому уже не буде вороття…

Давайте пригадаєм поіменно
усіх героїв підлої війни!
Приспустимо обвітрені знамена
ми, доньки українські і сини.

Герої завжди будуть в нашім серці,
а імена їх житимуть в віках.
В тилу, на фронті, повсякденнім герці –
не тільки в День святий захисника!

14.10.2018