Час промайнув...

Вира Украинка
Ще один рік промайнув й не вернеться,
Бог дав прожити і поряд ішов,
Рівно й спокійно так билося серце,
Сповнене радості, сліз, молитов.

Милості Божі лилися рікою,
Ласки Господні сприймала щодня,
Дні наповняв Він небесним покоєм,
Дивно зростала і наша рідня.

Славу несу Тобі, милий мій  Отче,
Щиро співати  я хочу  щодня,
Жити для Бога й служити охоче,
Вірність Христу зберегти до кінця.

Скоро життя закінчиться тривожне,
Вічність зустріну й співатиму там,
Радість чекає всіх вірних безмежна,
Ліку не буде там більше рокам.
19.09.2018
@Віра Українка