твоiми словами мальована

Гелена Смилянская
кохання твого радість
і твоя мука,
дороги життя невідомая злука,
питання вподобань/розчарувань
неочікувана ендова,
до гірких обійм тяга жахлива,
ятрить душу зачарувань  непотрібним зіллям,
що душать тебе віршами,
важкими/нежданими від себе самого,
словами

14'10'2018