Наша третя осiнь

Алина Мозжерина
Бачиш, третя наша осінь завітала.
Нам емоцій з посмішками зичить.
Жовтим кольором усе розфарбувала,
Сяйва в очі додала,в обличчя.

Коли йдемо за руки ніжно взявшись,
Немов, в дитинстві безтурботнім,
В осінній дивний настрій разом вбравшись,
Закохані безповоротньо.

Я пригадала нашу першу осінь.
Побачення, розмови... Очі!
Як зараз, пам'ятаю добре досі,
Той погляд рідний серед ночі.

Дивись, щастя моє, - вже тричі завітала.
Я поряд. Не наснилось, не здалося!
Її обожнюю. Тебе подарувала.
Щире спасибі, добра фея Осінь!..