Дивним килимом...

Раиса Андрейчук
Дивним килимом встелений сад,
Розмальовує осінь дерева.
І кружляє в усю листопад,
То дарує красу королева.

Вітерець - музикант виграє,
Виглядає з - за обрію сонце.
І спокійно на серці стає -
Вдалий день заглянув у віконце.

Десь курличуть, вгорі, журавлі -
Так прощаються, час відлітати...
Вже зібрали, в полях, врожаї,
Вже земля хоче відпочивати!

Незадовго прийдуть холоди -
Тонка крига озера укриє.
Замете, білим снігом, сліди -
Все, що зір звеселяє і гріє.