Хай лине пiсня

Олександр Мачула
                Віктору Панченку – автору
                і виконавцю своїх пісень

В піснях його хватало жару,
всього себе в них віддавав.
Як брав до рук своїх гітару –
весь світ навколо оживав.

Дзвінким струмком лунала пісня –
так легко він писав вірші,
Висоцький і Єсенін, звісно ж,
завжди жили в його душі.

Розтанув у небесній сині,
та серце нам своє відкрив.
Зронивши лист мов клен осінній,
піснями землю щедро вкрив.

Свій край любив та Україну
і прагнув все життя добра.
Хай солов’їна пісня лине
і добра пам’ять не вмира!

16.10.2018