обновляю почуття

Вера Деревьянко
Люблю слухати людей щасливих
И прикрашати щастям  ниву
Життя дарує біль і муки
я прикладу до серця руки
І заставлю біль мене покинутьщоб на мить у щастячко полинуть
Там  сонечко кохання нам дарує там  кожна мить закохано цілує
А тепло всім душі зігріває
як же гарно там мені буває