Наснилося

Леонид Писня
Рано вранці, в тишині
Ти наснилася мені...
Ніби вранішня зоря,
Ти зійшла з свого коня,
Вся усміхнена, в росі,
Квіти степові в косі.
Руки — сильні два крила...
Вся щаслива й молода!
Сонечко в волоссі грає,
Вітер ніжно обіймає...
Від Землі велика сила
По степах тебе носила
На вогняному коні
У живій росі-воді.
Твій веселий диво-сміх
Розбудив мене для всіх...
Вийшов в двір: така краса!
Небо. Свіжість і Роса!..
Посміхнулося в душі -
Ти наснилася мені...