песня Виа Гра на беларусском

Владимир Кушарев-Вода
   Сумашедший-Звар'яцелы

 Я не магу разарваць
 яго і выкінуць у вакно,
 Націснуць паўзу,прыпыніць кіно
 І не магу я зразумець якога хмелага,
 Пакахала я прыгожага і звар'яцелага.

 Гэй...
 
 Я пакахала прыгожага і звар'яцелага
 Аздобіла, як елку чараўней сусвета
 цэлага.
 Абяцай мне,што будзе ўсё па -новаму
 Што гаворыш ты,ў розум
 ўсё ніяк не вазьму.

 Прыпеў:

 Звар'яцелы ляжам пад наркоз,
 скажам,што працягнулі паміж
 намі вось,
 звар'яцелы не мая віна,
 Я цябе крыху адпіла,
 Ты мяне да дна -га.

 Не пераробішь яго ўжо-
 На Мара-Маракеш білет купіла
 Вось чаго,
 Аздобіла яго,чараўней сусвета
 цэлага,
 І прыдушыла
 Прыгожага і звар'яцелага.

 Прыпеў: