Пастиш на Чайка Лайла Вайс

Светлана Самедова
                Летаю
                Над
                Поэзией
                Как
                Чайка
                Джонатан
                И
                Как
                Любовь
                Он
                Постигал
                Всё
                Вновь
                И
                Вновь
                Так
                И
                Тружусь
                Постичь
                Стихи
                Я
                Страстей
                Земных
                Утихнет
                Скоро
                Ураган
                И
                Лишь
                Останется
                К
                Поэзии
                Любовь
                Как
                Квинтэссенция
                Тончайшая
                Стихия
                .............
                "Чайка по имени Джонатан Ливингстон"
                (Ричард Бах)