***

Елена Томенчук
Невісточці подарую півника
щоб сина кормила .
Та й рідну свекруху
щоб щиро любила.
Поклонюся невісточці
до самого долу.
Щоб запрошувала свекруху
та й до свого столу.
Подарую дітям ,,мАлу копійчину,,
щоб ви знали діти цій копійці ціну