17. 10. 2018

Светлая Две Тысячи 10
І пасярод змагання дно... Ну, а пакуль яно
перашкаджае бачыць гарызонт,
Я крышку пра любоў...
Да вас...
Да іх...
І да яго ...
Не пра каханне,
Не!
Схавалася каханне
Ужо даўно!

Пра мараў смак я,
Пра дзіцячы погляд
На ўладу,
Што недзе там,
Далёка...
Штосьці
І камусьці
Усё галёкае...