не жалiйте Свiтланi похвали...

Вера Деревьянко
Не пожалієм  слів для похвали
Та буде мало скільки б ми  у душу невлили
Простяглась цікава в тебе нива
Талант із музою живуть в тобі  красиві
Вірші реально звеселяють всіх
Душу щастям наповняють
дарять радість щастя сміх
Поетесою тебе зовуть
Отож  щасливою від того будь



...................
Днями люди трудяться
 Потім  гуляють
Життя як хочуть проживають

І я також
Буваю всюди
Щасливо з вами жити буду