хочу

Вера Деревьянко
Хочу легко я померти
всеодно  смерть буде жерти
Я боюся що казати
Хочу щастя спожиаати

Життя мене жаліть не буде
Я змирилась
будь що буде
Тяжко родичів втрачати
А ще страшніше помирати