Колiжанкам

Таланна Соколенко
У Вас найбільша сім'я,
Хоч найменше вільного часу.
Вам сниться Ваше ім'я,
І ще двадцять п'ять імен класу.

У Вас величезний дім
(та я не про той, що вдома:).
Ви завжди щось винні всім.
А у Вас чимало знайомих!

У Вас є безліч ідей,
І люди, які допоможуть.
У Вас багато дітей
І далеко не всі на Вас схожі.

Є мами хороші, прекрасні,
Такі, що є гордістю націй.
Ви ж будете мамою класною
У будь-якій із ситуацій.

Якщо прочитавши, хоч раз
Відчули Ви гордість і щастя,
Я щиро вітаю Вас
Зі святом прекрасним нашим!!!