Помогни

Росен Русев
Помогни
Автор:  Росен  Русев               
               
Помогни поетесо.
От тези няколко думи
нахвърляни ей така,
 направи нещо
красиво и смислено
и да има малко тъга.
Постави малко обич,
малко нега,
донякъде тъжничко,
после добави и солта.
Лют пиперец сложи,
точно както в живота.
и ето ти тема за размисли
по никое време - без ноти.
А музика щом се роди,
ще има и стихове...
Ще поискам от теб
да донесеш и любов
и онези, малките истини,
в които се кълнем цял живот.
Поздрав от мен... поетесо.
От мен - твой верен до гроб...
Неподписал,
но с много любов...