Михайлiв день

Тамара Базилевская
Михайлів день!
          Святкує наше місто.
На площі ллється музика  усюди.
Це свято  відзначають урочисто,
Але спочатку  йдуть до  храму люди.

Пливуть-лунають гучно передзвони,
Собор яскраво сяє  куполами,
Святий Михайло дивиться  з ікони,
І ангели торкають їх  крилами…