О, митi!

Гелена Смилянская
тепло обіймів зносити
щемом на  плечах,
приємністю  вод омити 
щастя в морі love,
збоку дивитися на миті,
що біжать у круговерті днів,
питати долі вказівник,
куди пливти до  будущності часу,
що крає дні,
красою пребагаті