Трансформацiя метаморфоза

Светлана Кравчук 379
ТТАНСФОРМАЦІЯ / МЕТАМОРФОЗА

Запитаєш мене: «Що тобі?»
Відповім: «Хочу теплого літа!»
А у небі летять журавлі,
Осінь ходить садками налита.

І вже барви її майорять...
Але, холод у них пекельний.
Хочу літа! Багаття горять.
Лиже полум’я дим смертельний.

Сонце сховане за календар.
Та добро не сховаєш у хмари!
Осінь славна є тим, що є дар.
Добре слово беру для пари.

Посміхаюсь на зустріч дощу,
І закутую тепло свій день.
Вічність правди я в себе пущу
Щоб напитися міг із жмень.

Запитаєш мене: «Що тобі?»
Відповім: «Вже нема бажань.»
Розчинюся в людській юрбі
Світлом витканим чистих знань.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018

13.10.2018 р.
14:39
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.



Варіанти:
Запитаєш мене: "Що тобі?"
Відповім:«Вже немає бажань.»
Розчинюся в людській юрбі
Світлом витканих чистих знань.

***
Запитаєш мене: "Що тобі?"
Відповім:«Вже немає бажань.»
Розчинюся в людській юрбі
Світлом з витканих чистих знань.