The Swansong of Love

Анна Мейфлауэр
Демирина


We live our lives to sing a single swansong,
Cry Love out to the sky over waters, silent and steady,
Wait hand in hand for the inevitable after seeing the sunsets off,
Then shower like rain with tenderness over the grey valley.

And ahead, toward winds – turbulent chilly currents,
Giving away the warmth of strange souls to an unearthly world,
Love will stream along the thinnest universal channels,
Flooding somebody’s evil game, bringing its core to a halt.

Everything in the world is Love!

Лебединая песня Любви.

Мы живём для своей лебединой единственной песни,
Чтобы в небе Любовь прокричать над притихшей водой,
Провожая закаты, встречать неизбежное вместе,
Расплескав свою нежность дождём над равниной седой...

И навстречу ветрам, - беспокойным холодным потокам,
Отдавая тепло странных душ в неземные миры,
Растечётся Любовь по вселенским тончайшим протокам
И подтопит все уровни чьей-то жестокой игры...

Всё в мире - Любовь!