Лiчилочка - до п яти. Вчимо кольори

Тамара Борисовна Маршалова
Раз, два, три, чотири, п'ять -
Ген бабкИ летять на гать.
Їх почнІмо рахувати,
Колір рАзом називати.

Раз - біленька. Два - синенька.
Три - як листя, зелененька.
А Чотири - жовта дуже.
П'ять - червона, наче ружа.