День села

Николай Иванович Мельник
Дитинство пролетіло не догнать,
Теплі тут слова  хочу сказать,
Висловить подяку  всім батькам,
Всім друзям і шкільним нашим рокам.
....
Припев:
Сьогодні ми святкуєм день села,
Раді що Бузівка розцвіла,
На свято приїжджаємо сюди,
Життя тут розквітає  як  сади.
....
Сюди до дому хочемо завжди ,
Без України жить як без води,
Без ніжних ласок наших матерів ,
Без молока парного від корів.
....
Свято як завжди знову пройде ,
І відїзджати час в міста прийде,
В Бузівці тут лікується душа,
Вона тут хоче жити пе спіша.
....
Моя песня