Из письма. Иван Ефимович Коваленко

Ольга Кайдалова
Із листа

Я уявляю, як десняно
І як чернігівно у вас,
І сонце вигляне весняно
У цей сумний зимовий час.

Я уявляю, як церковно,
Як храмно сяє злото бань,
І дзвін вітає молитовно
Усіх, хто любить Божу рань...
---------------------------------
“Из письма” И.Е.Коваленко

Я представляю, как десняно
И как черниговно у вас,
И солнце выглянет весняно
В этот тяжёлый зимний час.

Я представляю, как церковно,
Как храмно светит злато бань,
И звон встречает молитовно
Всех тех, кто любит Божью рань…

(21.10.2018)