Армагедон

Алёна Оводенко
(натхненна Сергієм Жаданом)


Говоримо, але не розмовляємо
Пралельні струни та слова
Хоч у грудні, або в травні
Поняття "МИ" не існує...таке бува

Спілкування відсутнє, або на межі
Постійно говорим ті ж самі фрази
Ми духовно виснаженні та бідні, як бомжі
У кишенях дрібні гроші й образи

У Всесвіті багато світів або чорних дірок
Хай би що, але їх пов'язують метеори та метеорити
Нас не пов'язує взагалі ніщо
Лише бажання одне одного вбити

Кінець, або смерть треба просто визнати
Спокійно заспівати панахид на скону
Бо зворотній відлік сягнув позначки
За п'ять хвилин до армагедону