Вiдчуваю

Даниил Моровов
Блакитне небо лягло на крони сосен,
І жовте листя злітає до доріг.
Так зачинається за літом рання осінь,
І оголошує вона малий ще вік.

Мов наші очі часом ронять свої вії,
Так же і ліс скидає свій убір.
І залишається у мене лиш надія,
Що я в житті знайду багато зір.

Відчуваю, як змикається в коло світ.
Відчуваю, як стає досяжним лід.
Відчуваю: після років у пітьмі
Ти ідеш за мною світлом,
І, як землю теплим вітром,
Зогріємо родину разом ми.

А забути твої карі очі
Неможливо, як випити півковтка.
А заснути в обіймах жовтневої ночі
Як хотів я, коли мене дотикалася твоя рука!

Oh I feel it! The world comes to a round form.
Oh I feel it! It's like ice becomes warm.
Oh I feel it! After years of the dark
As a light you come to me,
Just like warm winds for a tree,
Together for the family we'll bring luck.