Прости

Олександр Мачула
Я кохаю тебе як кохав
і до смерті кохати вже буду.
Ні на йоту тобі не збрехав
і байдуже, що скажуть там люди…

Не тримаю на тебе я зла
і прощати не бачу за віщо.
Жаль – не маю я стільки тепла,
щоб змінити планиду цим віршем!

Бо для тебе суддя лише Бог,
найсвітліші із ним твої миті.
Не судилось нам бути удвох
в цьому білому грішному світі…

Але що б не надумала ти –
я прийму твоє рішення, люба.
За любов мене, мила, прости,
ти для мене і радість, і згуба…

21.10.2018