имя

Вика Черняева
I hope someday
We'll sit down together
And laugh with each other
About these days, these days
All our troubles
We'll lay to rest
And we'll wish we could come back to these days, these days.

/Rudimental - These Days feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen/

***


настанет время, вспомнив имя
моё, по телу ощущая дрожь,
былого нашего,с другими
все разногласия сотрёшь.
всё станет проще ощутимей,
не страшно, то что мир не схож
сейчас,а позже, чувствами былыми,
нас в имени моём запьёшь.
**

https://www.youtube.com/watch?v=pjTj-_55WZ8