Парусник Кохання

Олександр Мачула
Парусник „Кохання“

Любов підносить, бадьорить,
від неї виростають крила!
Та інколи буває мить,
що опадуть тугі вітрила
і парус на щоглі висить…

Судно; захватить мертвий бриз
в полон поміж морської гладі,
посе;ред бірюзових риз…
Лиш білим чайкам буде в радість
той несподіваний сюрприз.

Але ж не вічно кораблю
так дрейфувати серед моря
і парусам своє „люблю“
промовить легіт. На просторі
він скине якірну петлю.

Настане ще жадана мить –
наповнить вітер враз вітрила.
Любов хвилює, бадьорить,
від неї виростають крила…
Вона підносить у блакить!

22.10.2018