Когда ты сердишься укр

Евгения Кобикова
Коли за правду гніваєшся ти,
мені то прикро, боляче... і смішно.
Як можу піднімать до висоти 
твоє ім'я? На радість всім зловтішним, 

чекаючих на гордих і хвальків, 
щоб реготать за спинами досхочу?
І друзям долю хто б таку хотів?
Тому такі моі безсонні ночі,

коли на мене гніваєшся ти,
за те, що  вже лукавити несила.
І спалені дощенту вже мости...
та ще лишилось небо ... й наші крила...

8 жовтня 2018 р