Надзвичайно легко втратити дов ру

Елена Полищук Ладник
Надзвичайно легко втратити довіру-
Навіть в жарті, треба знати міру.
А коли вже палку перегнув-
Ніжні почуття чиїсь хитнув.

 Тож вибачайся! Швидко від душі,
Даруй троянди чи читай вірші-
Бо мить гірка зворотній відлік може мати,
Так важко справжніх по життю втрачати.