Укр. Ти скажи

Анатолий Ляпатинский
Ти скажи мені, моя подруга,
як жила без мене весь цей час,
без любові щирої, без друга,
чи згадала ти мене, хоч раз ?
Не тримай в собі свої образи,
скинь тягар із серця та душі
легше тобі стане не відразу,
хоч комусь ти все це розкажи.
Зло завжди до тих людей приходить,
хто його в собі весь час тримав,
та воно рахунки з ними зводить,
на собі хто  все це відчував.