Раптова любов гумореска

Валерий Сентюрин
Ви богине,  така  гарна
Така  ви  пригожа,
У  вас  талія  дівоча
І  бездонні  очі,
Я  стрункіших  ніг  не  бачив,
Про  бюст  я  мовчу,
І  ми  з  Вами  незнайомі-
Цього  не  збагну

Як  мало  таке  статись,
Минали  літа,
А  мене  з  вами  до  купи
Доля  не  звела
Та  тільки  за  ваш  погляд
Здатний  все  віддать,
Пестить  Вас  і  вдень  і  вночі
Із  рук  не  спускать

Що  захочеш – твоє  буде,
Сталь  мої  слова,
Он  в  вітрині  шубу  бачиш –               
Вона  вже  твоя

Та  не  гарячкуй  так,  хлопче,
Буду  я  твоя,
Тільки  ти  й  не  уявляєш,
Що  за  штучка  я,
Що  раніше  нас  з  тобою
Доля  не  звела –
То  від  мене  матір  божа
Тебе  берегла

Не збагну - не пойму,таке статись - такое случиться,доля - судьба,
Погляд - взгляд,пестить - ласкать,не уявляэш - не представляешь