Чому я радiю?

Ладомир Михайлов
Чому я радію, що ти в мене є?
Про це запитай, краще, серце моє.
Коли тебе бачу, тепліше стає.
І лагідне сонце в мені виграє.
Завжди поспішаю під твій скромний дах,
Де можу зігрітись у теплих очах.