Ghosts - Призраки

Амма Хэстер
Кто -то стоит ,кто -то правит ,а кто-то и на коленях

Someone is standing, someone is ruling, and someone is on his knees



Призраки -все до одного ...

Ghosts are all up to one ...



Невидимые нити , в невидимых руках , невидимых тел .

Invisible threads, in invisible hands, invisible bodies.



Видимое , данность

Visible, given



Синоним из шести букв )))

Synonym of six letters)))



Бриз захотевший стать ураганом .

The breeze wanted to be a hurricane.



Ураган - полюбивший затишье

Hurricane - Loving Calm

 

Кто -то стоит ,кто -то правит ,а кто-то и на коленях

Someone is standing, someone is ruling, and someone is on his knees



Призраки -все до одного ...

Ghosts are all up to one ...