Memories

Ан Токарева
И мы будем вместе навсегда в этой песне...

Take my hand, take my whole life too,

В той песне,  что будет играть в твоём кассетнике...

For I  can't help falling in love with you.

И мы будем вместе  танцевать и смеяться
и ты будешь крепко меня обнимать... 

On and on the rain will fall
Like tears from a star,
Like tears from a star

И счастье будет с нами,  и радость будет с нами...

On and on the rain will say
How fragile we are,
How fragile we are.

И мы будем вместе навсегда в той песне...

Step off your door...
but you don't live there any more...