Укр. Коли прийде весна

Анатолий Ляпатинский
Коли прийде весна ?
Коли настане літо ?
Коли закінчитьсч зима ?
прийде пора канікул.
Там ми залишимося вдвох,
нехай нам сонце світить,
і я це в пам"яті зберіг,
коли зривали квіти.
Все поле жовте та червоне
від різнобарвних квітів,
без тебе серце моє в"яне,
не можна це забути.
Тоді закохані були,
дивилися на хмари,
ти квіти в коси заплела
немов весільна пара.
Все це у мене збереглось,
коли ми були в полі
та пережити довелось,
мов іспити у школі.
Все залишилося у полі,
вінки та різнобарвні квіти,
коли закохані були,
і ми давно не діти.