З-помiж усiх

Алёна Шинкаренко
Я помітив тебе з-поміж усіх,
І душа заграла знов кольорами,
Розвернулася небесами.
Я кохаю тебе, пройти не зміг,
Лиш скажи, я прокричу голосами,
Прошепочу тихо вітрами.

Приспів:
З-поміж усіх ти одна,
З-поміж усіх ти єдина.
Щастя чарівна весна,
В світле майбутнє стежина.
З-поміж усіх ти моя,
З-поміж усіх підкорила.
Небо моє і земля,
Віри й надії вітрила.

Я примітив тебе з-поміж усіх,
І туман розвіявся вмить одразу,
Одягнувся день, наче в стрази.
Я кохаю тебе, і це – не гріх,
Вірю я, тут точно зайві всі фрази,
Ми з тобою будемо разом.