Обрiй

Алёна Шинкаренко
В небі птахом білим
Щастя два літає.
Ми його не ділим,
Просто стало цілим,
І світ розквітає.
Тільки серце знає,
Як тебе кохає,
Як тебе чекає.

Приспів:
Обрій для мене ти,
Обрій для тебе я,
Чого ще серце бажає.
Обрій від самоти,
Обрій для почуття,
Хай небо нас захищає.

Все таке відверте,
Ніжність огортає.
Зайве часом стерте,
Невідоме вперто
Душі пригортає,
Більше надихає,
Нас все спонукає,
Нас не відпускає.