Всi барви

Алёна Шинкаренко
Змінив листок календар,
Всміхнулось сонце з-за хмар,
Стих в серці вітер-бунтар.
За кроком крок по межі,
Своїми стали чужі,
І дихать легше душі.

Приспів:
Всі барви життя для тебе,
Всі барви кохання тобі.
Веселкою щастя в небі
Осяє хай ночі і дні.
Всі барви весни і літа,
І осені барви, й зими.
Тобі, лиш тобі всі квіти,
Щоб радість щомиті несли.

Вмить зупинився мов час,
Життя набуло окрас,
Прекрасне все без прикрас.
Ми відшукали сліди,
В один сплелись два світи,
Тепер так буде завжди.