Нецiлована

Алёна Шинкаренко
Не знаю ще я, хто ти і як,
Але тебе я серцем відчуваю.
Шукаю по сигналах маяка,
Із мріями світанки зустрічаю.

Приспів:
Нецілована, нез"ясована,
Небесами ти подарована,
Віра й надія моя.
Зачарована, замаскована,
Ти поетами зарифмована,
В світі таких більш нема.

Не знаю ще, навіщо й чому
Душа моя так небеса благає.
Кричати хочу, тільки знов мовчу.
Це почуття нестримно так палає.

Я – це ти, ти – це я,
Неземні відчуття.
Ти – це я, я – це ти,
Буде так назавжди.