жду

Вера Деревьянко
Я свідок божого життя
Пройшла усі свої путя
Остання мріється стежинка
 на ній видніється зупинка
Усіх надій бажань і мрій
Полетять вони у рій
Боже
душу серденько зігрій

Мене жалить лютий змій

Сьогодні день мабуть не мій...