Живий

Евгений Терлецкий
Навчи мене нікого не втрачати
Навчи як залишатися на потім
Спокійно поруч з нею засинати
Звикати до звичайної турботи.

Навчи як відрізняти надважливе
І більше цінувати невід'ємне
Бо якщо ти живий  то твоя сила
Війна таких лишає недаремно

Живий
Сивий проте живий
В Кожній клітині
Стій
В лютий запеклий бій
Спина до спини

Навчи мене відстоюючи своє
Не потрапляти в новостійну стрічку
Не застосовувати більше зброю
І в інших виховати це за звичку

Я в дзеркало дивлюсь і прошу тебе
Навчи мене я буду намагатись
Робити все як слід як буде треба
Бо я живий і в тім моя завзятість


Живий
Сивий проте живий
В Кожній клітині
Стій
В лютий запеклий бій
Спина до спини

Навіть якщо тіло зовсім виснажила втома
Не зважай на неї
Нас чекають вдома
І нехай здається що залишився один
Допоки б'ється серце
Ти залишайся з ним
Хай його вогонь яскраво в темряві палає
І летить на світло
Білосніжна зграя
Тих птахів
Будь-який
назавжди теперь

Живий...