Слухаю Падаe листя

Катерина Жебровська
Слухаю… Падає листя,
Тихо вкладається в мох…
Жовтогаряча доріжка
Стелеться м’яко для двох…

Слухаю… Вітер шепоче,
Пестить пожухлу траву…
Після примерзлої ночі
Двоє шукають Весну…

Слухаю… Промені світлом
Грають у чорнім гіллі…
Двоє милуються світом,
Небу радіють й Землі…

Слухаю… Ранок прозорий
Долі сплітає в одну…
Звичне звучання Любові…
Двоє шепочуть: … Люблю…

14.10.2018