Вiтер Вiтер Мряка Мряка

Катерина Жебровська
Вітер… Вітер… Мряка… Мряка…
СІріє Десна…
Голі крони й крони з листям…
Шлях у небуття…

Шепіт… Шепіт…Шурхіт… Шурхіт…
У повітрі – сон…
Ясні барви і похмурі…
Осені канон…

Хмари… Хмари… Хвилі… Хвилі…
Бистра течія…
Крики над водою… Крила…
Студиться життя…

Спокій… Спокій… Краплі… Краплі…
Мріють береги…
Стигне холод вечорами…
Осінь п’є з Десни…

23.10.2018